4 min läsning
Genetor: ”Convini är så mycket mer än bara en kaffeleverantör”
Kaffe, Må bra på jobbet

Genetor: ”Convini är så mycket mer än bara en kaffeleverantör”

Genetor erbjuder kontorshotell med ”det lilla extra” i Malmö och Helsingborg. Snart öppnar fler enheter, bl a i Lund och i Hyllie. Här stortrivs co-workers från både små och stora företag i en miljö som närmast kan liknas vid ett lyxigare hotell. Genetor erbjuder bemannad reception, blixtsnabbt wifi, möjlighet att hyra precis den arbetsplats du behöver utan bindningstid, tillgång till gym, frukostbuffé och…obegränsat med kaffe från Convini!

Annika Perger är verksamhetschef på Genetor i Helsingborg C och är en av dem som ser till att fasta och tillfälliga hyresgäster får den bästa tänkbara servicen. - Vi har haft Convini sedan starten. Det var vår grundare Fredrik Skölds val och sedan har det känts självklart att fortsätta vårt samarbete, säger Annika Perger. – Convini är inte bara en kaffeleverantör. Vi har lärt känna varandra och har en genuin relation. Vi ser Convini som en långsiktig samarbetspartner, berättar hon.

Foto Annika Perger-1

Det goda kaffet - en enorm förmån för hyresgästerna

Kaffet ingår i hyresupplägget och varje anläggning har flera kaffemaskiner utplacerade i lokalerna. - Det är en enorm förmån som de uppskattar, säger Annika. De väljer mellan bryggkaffe och ”maskinkaffe” som vi säger om cappuccino, latte mm. Vi har även konferensgäster som tycker att det är superlyxigt att kunna välja sitt favoritkaffe i maskinerna. Vi bjuder även på frukostbuffé och uppskattat ”fredagsbubbel” fortsätter Annika Perger.

Fantastisk relation med Convinis kontaktpersoner

Annika är mycket nöjd med samarbetet med Convini. - Allt funkar så bra och jag vill särskilt lyfta relationen vi har med våra kontaktpersoner, Peter och Nellie. De är fantastiska! De värnar om oss som kunder, tar sig tid och visar oss genuint intresse. Vi spelar till och med padel ihop med jämna mellanrum, berättar Annika.

Generator_IMG_8780

Coworkingspace är framtidens sätt att jobba

-Vi har upp till 70 personer i våra lokaler på Helsingborg C en vanlig dag, säger Annika och det är en bred blandning av hyresgäster. Den största är IBM som har ett större rum för +20 personer och sedan är det blandat med både mindre och enpersonsföretag. - Alla Genetors anläggningar har konferensmöjligheter. Som medlem/hyresgäst har man access till alla Genetors hus i samtliga städer samt till ett gym i Helsingborg. Detta är framtidens sätt att jobba! säger Annika övertygat.

Skulle du rekommendera Convini till en vän på annat företag?

- Ja absolut, jag rekommenderar varmt Convini till andra! avslutar Annika Perger.

Fakta om Genetor

Genetor är en kedja av kontorshotell med 3 anläggningar i Helsingborg och Malmö med fler nyöppningar på gång. Genetor startades 2019 av IT-entreprenören Fredrik Sköld. Anläggningarnas storlek varierar mellan 1000 och 2500 kvm och de är indelade i lounger, arbetsrum, öppna kontorslandskap och mötesrum. Olika hyresupplägg för co-working och konferenser erbjuds, allt från klippkort för enstaka dagar till medlemskap som ger obegränsad tillgång till alla Genetors enheter. Man kan också hyra eget arbetsrum för en eller flera medarbetare.

Författare: